Zussen set!

Vorige Artikel 5 van 9 Volgende
€ 26,95

Mooie betaalbare zussen armbanden om samen met je zussen te dragen! Verkrijgbaar in zilver (aluminium), roségoud (koper) of goud (messing). Draag deze big sis, middle sis en little sis armbanden met trots. Super leuk om te geven en te krijgen! Er zijn meerdere varianten mogelijk, ook natuurlijk eentje voor best mom!

Gave armbanden set om als zussen te dragen. Standaard worden de armbanden met een hartje geslagen rechts van de tekst. Wil je de symbolen weglaten of een ander figuurtje dan kan het ook. Extra hartjes o.i.d. is uiteraard ook geen enkel probleem, geef dat dan even aan bij het afronden van je bestelling. 

Tekst aan de binnenkant kan ook nog toegevoegd worden tegen meerprijs. Dit betreft maximaal 20 tekens. Geef duidelijk aan op welke armband je welke tekst wilt hebben aan de binnenzijde.

De armband past in principe altijd bij volwassenen omdat deze voorzichtig te verbreden / versmallen is. Heb jij of je zus een grote polsmaat, laat dit even aan ons weten via het opmerkingenveld (vanaf 19 cm). Vermeld duidelijk welke armband dit betreft, dan kunnen we de armbandstrip een maatje groter pakken (zonder meerprijs). 

De armbanden zijn 8 mm breed en 2 mm dik (aluminium) & 1,5 mm dik (messing en koper)

A) 2 armbanden, met de teksten:

 - LITTLE SIS 

- BIG SIS 

B) 3 armbanden, met de teksten:

- LITTLE SIS 

- MIDDLE SIS 

BIG SIS 

C) 4 armbanden, met de teksten: 

- LITTLE SIS 

- MIDDLE SIS (2x)

- BIG SIS 

D) 2 armbanden, met de teksten:

- LIL SIS 

- BIG SIS 

E) 3 armbanden, met de teksten: 

- LIL SIS 

- MID SIS 

- BIG SIS 

F) 4 armbanden, met de teksten: 

- LIL SIS 

- MID SIS ♡ (2X) 

- BIG SIS 

G) 4 armbanden, met de teksten: 

- LIL SIS 

- MID SIS 

- BIG SIS 

- BEST MOM 

H) 4 armbanden, met de teksten: 

- LITTLE SIS 

- MIDDLE SIS 

- BIG SIS 

- BEST MOM 

I) 3 armbanden, met de teksten: 

- LITTLE SIS 

- BIG SIS 

- BEST MOM 

J) 3 armbanden, met de teksten: 

- LIL SIS 

- BIG SIS 

- BEST MOM 

Het zussen set wordt speciaal voor de klant gemaakt nadat het set besteld is, en is dus niet te retourneren. Als u echt niet tevreden bent of de armband bijvoorbeeld helaas toch niet past, lossen we het uiteraard graag voor u op! Inmiddels zijn er honderden sets besteld en hebben zijn er gelukkig nog geen gevallen bekend waarbij de armband niet paste. 

 

Welke materialen zijn er?

Je hebt de keuze uit aluminium (zilver), messing (goud) en koper (roségoud).  Let op! De rose kleur armband is gemaakt van koper en kan hierdoor wat verkleuren. De armband krijgt een wat doffere, vintage look. Vind je dit niet mooi, dan is dit makkelijk te verhelpen door hem af en toe op te poetsen met koperpoets. Let er wel op dat de zwarte letters hier niet mee in aanraking komen. Dit zelfde geldt voor messing, in mindere mate overigens. Het materiaal kan op ten duur wat minder glanzend worden, maar dit is. goed op te lossen door de armband op te poetsen met een polish pad of eveneens met koperpoets. 

Het is een cadeautje, kan dat geregeld worden?

Natuurlijk! Geef het aan bij de opties waarvoor het een cadeautje is en voor wie de armband is (dit is handig als je meerdere armbanden bestelt, zodat we de naam op het zakje kunnen zetten.) Standaard zit de armband in een organza zakje, in een papieren cadeauzakje. Heb je liever een luxe velours zakje om de armband in te bewaren? Dat kan natuurlijk ook tegen een kleine meerprijs. 

Hoe komt de tekst op de armband?

De tekst wordt er letter voor letter met de hand ingeslagen en niet elke letter zal kaars recht staan, maar dit is normaal bij slagletterarmbanden en maakt elke armband uniek! Inmiddels zijn we na duizenden armbanden aardig getraind en staan de letters bij ons eigenlijk altijd recht :-) (zie afbeeldingen) 

© 2014 - 2021 By Julie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel