Animal bracelet - Black met initiaal

Vorige Artikel 8 van 13 Volgende
€ 10,95

Dierenprint armbandje zwart met initiaal - Gepersonaliseerde armband van een echt vachtje. In het plaatje zijn maximaal 3 karakters te plaatsen. Dit kunnen initalen zijn of symbolen, jij beslist!

Kies daarom het gewenste lettertype, de gewenste tekst en het gewenste lettertype. 

Leuk als cadautje! 

Dit gepersonaliseerde armbandje is helemaal hip en super leuk voor jezelf of als cadeautje. Door het handige verlengkettinkje past dit armbandje om vrijwel elke pols.

Het animal armbandje is voorzien van een bedeltje, waar initialen / symbolen in te slaan zijn. Er passen 3 tekens op het bedeltje. Vul dit in in het invulveld. 

Je kunt kiezen uit het lettertype deco (3mm) en lollipop (4mm). Ook zijn er meerder figuurtjes waaruit je kunt kiezen. Alle lettertypes en figuurtjes zijn bijgevoegd bij de afbeeldingen.  Uiteraard hebben we ook de bijpassende cijfers van de bovengenoemde lettertypes. 

Deze symbolen slaan we in de armband:

Kopieer en plak onderstaande symbolen in het tekstveld om aan te geven welk symbool je wilt op je armband.

🌀 ⭐️ 🙂  ☮️ ❤️  🌸  🔷 ⏬ ➿ 🌾  🐚 🏔

Lukt dit niet? Omschrijf het even bij overige opmerkingen. Wij zorgen er voor dat het initiaal of figuurtje er perfect op komt!  

Het is een cadeautje, kan dat geregeld worden?

Natuurlijk! Geef het aan bij de opties waarvoor het een cadeautje is en voor wie de armband is (dit is handig als je meerdere armbanden bestelt, zodat we de naam op het zakje kunnen zetten.) Standaard zit de armband in een organza zakje, in een papieren cadeauzakje. Heb je liever een luxe velours zakje om de armband in te bewaren? Dat kan natuurlijk ook tegen een kleine meerprijs. 

LET OP: GEPERSONALISEERDE ARMBANDEN KUNNEN NIET GERETOURNEERD WORDEN.

 

© 2014 - 2020 By Julie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel