Armband met naam of tekst - Zilver (aluminium)

Artikel 1 van 9 Volgende
€ 14,95

Deze gepersonaliseerde slagletterarmbanden zijn helemaal hip en super leuk voor jezelf of als cadeautje! Extra goede kwaliteit: aluminium armband van 2mm dik!

Je kunt zelf namen of een tekst kiezen om in de armband te laten slaan. Er passen sowieso 30 tekens op de armband (inclusief spaties en symbolen). Je kunt de letters zwart laten maken of deze in dezelfde kleur als het metaal houden.

We kunnen alleen de tekens op de armband slaan, welke te zien zijn op de afbeeldingen. 

Hoe kan ik deze bestellen?

Vul de tekst in in het invoerveld.  Wees duidelijk welke figuurtjes waar moeten komen en zorg dat de woorden en / of namen goed gespeld zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor spelfouten wanneer je deze verkeerd aanlevert. 

Lukt dit niet? Je kunt de figuurtjes, cijfers en naam ook uitschrijven op papier en een foto mailen naar info@byjulie.nl onder vermelding van het ordernummer of stuur een whatsapp met foto naar 06-11171134 (alleen whatsapp). Wij zorgen er voor dat de tekst er perfect op komt!  Schrijf dan in het veld bij het bestellen van dit artikel: zie mail of zie app

Welke lettertypes en figuurtjes kan ik uit kiezen?

Je kunt kiezen uit het lettertype deco (3mm) en lollipop (4mm). Ook zijn er meerder figuurtjes waaruit je kunt kiezen. Alle lettertypes en figuurtjes zijn bijgevoegd bij de afbeeldingen.  Uiteraard hebben we ook de bijpassende cijfers van de bovengenoemde lettertypes. 

Deze symbolen slaan we in de armband:

Kopieer en plak onderstaande symbolen in het tekstveld om aan te geven welk symbool je wilt op je armband.

🌀 ⭐️ 🙂  ☮️ ❤️  🌸  🔷 ⏬ ➿ 🌾  🐚 🏔

Hoe komt de tekst op de armband?

De tekst wordt er letter voor letter met de hand ingeslagen en niet elke letter zal kaars recht staan, maar dit is normaal bij slagletterarmbanden en maakt elke armband uniek! Inmiddels zijn we na duizenden armbanden aardig getraind en staan de letters bij ons eigenlijk altijd recht :-) (zie afbeeldingen) 

Welke maten zijn er mogelijk?

Op de afbeeldingen is een strip afgebeeld welke 8mm breed is. Ze zijn 15cm lang en passen dus vrijwel om elke pols. (17 cm is ook te bestellen voor de grote polsen). De opening is zelf handmatig (met beleid) te verbreden en te versmallen. De hoogte van de letters is 3 of 4mm, afhankelijk van het gekozen lettertype.

Wij adviseren de grote maat pas bij polsen met een omtrek vanaf 19 centimeter.

Ook voor kids zijn deze armbanden te bestellen, deze zijn een stukje smaller en korter. Kijk hiervoor bij de artikelen hieronder bij Complete the Look. 

Welke materialen zijn er?

Je hebt de keuze uit aluminium (zilver), messing (goud) en koper (roségoud). Alle armbanden zijn nikkelvrij!

Het is een cadeautje, kan dat geregeld worden?

Natuurlijk! Geef het aan bij de opties waarvoor het een cadeautje is en voor wie de armband is (dit is handig als je meerdere armbanden bestelt, zodat we de naam op het zakje kunnen zetten.) Standaard zit de armband in een organza zakje, in een papieren cadeauzakje. Heb je liever een luxe velours zakje om de armband in te bewaren? Dat kan natuurlijk ook tegen een kleine meerprijs. 

 

LET OP: GEPERSONALISEERDE ARMBANDEN KUNNEN NIET GERETOURNEERD WORDEN.

 

Deze armband heette eerst de name it yourself armband!

 

© 2014 - 2021 By Julie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel