Verzenden en afhalen

Levertijd
Er wordt verzonden met PostNL.
Wij streven er naar je bestelling binnen 1 - 3 werkdagen uit te leveren aan PostNL.
Mocht dit niet lukken, zullen wij contact met je opnemen voor de verwachte leverdatum.

Brievenbuspakketje
Tot een bedrag van 
€ 50,00 worden er € 2,95 verzendkosten berekend. Vanaf € 50,00 wordt de bestelling gratis verzonden d.m.v. de verzending met track and trace. 

Pakketpost Nederland
Tot een bedrag van 
€ 50,00 worden er € 4,95 verzendkosten berekend. Vanaf € 50,00 wordt de bestelling gratis verzonden d.m.v. de verzending met track and trace.

Afhalen
In het bestelproces kun je aangeven dat je de bestelling wilt afhalen in Hardinxveld-Giessendam. Kies dan voor “betalen bij afhalen”. Wanneer je dat geselecteerd hebt, zullen wij contact met je opnemen om een moment af te spreken. Afhalen gaat te allen tijde op afspraak. 

Buitenland
De verzendkosten naar Belgie en Duitsland bedragen 7,95 euro omdat deze bestellingen door middel van pakketpost worden verstuurd. Boven de 80 euro is verzending gratis.

Een brievenbuspakketje met track and trace is naar deze landen niet mogelijk. Het is wel mogelijk om de bestelling d.m.v. postzegels te laten versturen, dit is aan te raden bij kleine bestellingen. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken? Kies dan de betaalwijze ' vooraf overmaken' en vermeld dit bij het opmerkingenveld bij het afronden van je bestelling. . Wij zullen de factuur aanpassen zodat de bestelling voor minder geld kan worden verstuurd. Let op: verzending d.m.v. postzegels is dan wel voor eigen risico. Het bedrag zal op basis van het gewicht worden berekend.

© 2014 - 2019 By Julie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel