Verzenden en afhalen

Levertijd
Er wordt verzonden met PostNL.
Wij streven er naar je bestelling binnen 1 - 3 werkdagen uit te leveren aan PostNL.
Mocht dit niet lukken, zullen wij contact met je opnemen voor de verwachte leverdatum.


Standaard verzending brievenbus
Tot een bedrag van € 20,00  worden er € 1,50 verzendkosten berekend. Vanaf € 20,00 wordt de bestelling gratis verzonden. Het risico van vermissing wordt gedragen door de koper.  Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken, kies dan de betaalwijze vooraf overmaken en vermeld dit bij het opmerkingenveld bij het afronden van je bestelling. (Let op: dit kan niet als je met iDeal hebt betaald) Wij zullen de factuur aanpassen zodat de bestelling voor minder geld kan worden verstuurd. Dit kan fijn zijn als je bijvoorbeeld een kleine bestelling hebt. 

Brievenbuspakketje
Tot een bedrag van 
€ 50,00 worden er € 2,95 verzendkosten berekend. Vanaf € 50,00 wordt de bestelling gratis verzonden d.m.v. de verzending met track and trace. 

Pakketpost Nederland
Tot een bedrag van 
€ 50,00 worden er € 4,95 verzendkosten berekend. Vanaf € 50,00 wordt de bestelling gratis verzonden d.m.v. de verzending met track and trace.

Afhalen
Bij stap 3 van het bestelproces kun je aangeven dat je de bestelling wilt afhalen in Papendrecht. Wanneer je dat geselecteerd hebt, zullen wij contact met je opnemen om een moment af te spreken. Er kan contant worden afgerekend. Indien gewenst, kan er (op aanvraag!!) gepind worden. Dan zorgen we dat het pinapparaat is opgeladen. 

Buitenland
De verzendkosten naar Belgie en Duitsland bedragen 7,95 euro omdat deze door middel van pakketpost worden verstuurd. Boven de 80 euro is verzending gratis.

Een brievenbuspakketje met track and trace is naar deze landen niet mogelijk. Het is wel mogelijk om de bestelling d.m.v. postzegels te laten versturen, dit is aan te raden bij kleine bestellingen. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken? Kies dan de betaalwijze ' vooraf overmaken' en vermeld dit bij het opmerkingenveld bij het afronden van je bestelling. . Wij zullen de factuur aanpassen zodat de bestelling voor minder geld kan worden verstuurd. Let op: verzending d.m.v. postzegels is dan wel voor eigen risico. 

© 2014 - 2018 By Julie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel