Ruilen

Je aankopen kunnen gemakkelijk geruild worden door de te vervangen artikelen te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen op de website. Op deze manier ben je verzekerd dat het artikel nog voorradig is. Helaas kunnen wij bestellingen niet met elkaar verrekenen. Volg hiervoor de onderstaande stappen. 

Retourneren   

De artikelen (m.u.v. oorbellen) kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. De geretourneerde artikelen zijn hierbij ongedragen, onbeschadigd en indien redelijkerwijs voorzien van aangehechte labels. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Let op: custom-made artikelen en oorbellen kunnen niet worden geretourneerd / geruild. Dit geldt ook voor artikelen uit de 'big sale'. 

Zijn jouw artikelen toch niet helemaal naar wens? Ons stappenplan beschrijft duidelijk hoe de artikelen geretourneerd moeten worden. Lees snel verder:

1. Na ontvangst heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst te herroepen. De geretourneerde artikelen zijn hierbij ongedragen en onbeschadigd. 

2. Vul jouw contactgegevens, ordernummer en reden van retour in op het RETOURFORMULIER . Zonder ingevuld retourformulier kunnen wij je retour niet in behandeling nemen! 

3. Knip het adres op het retourformulier uit en plak dit duidelijk zichtbaar op jouw retourpakket. Zorg dat je eigen adres niet zichtbaar is om verwarring te voorkomen. (Wij hebben onze verpakkingsmaterialen erop ingesteld dat jij hetzelfde pakketje kan gebruiken om te retourneren. Dit voorkomt onnodige beschadigingen)

4. Lever jouw pakket in bij een postpunt en bewaar het bonnetje met Track & Trace code tot jouw retourzending is verwerkt. Het retouradres staat op het retourformulier.

5. Jouw retourmelding wordt binnen vijf werkdagen* na binnenkomst verwerkt. Je krijgt het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde items terug. We wachten met terugbetalen totdat we de producten retour ontvangen hebben. Als een product is gebruikt of beschadigd kunnen wij de kosten voor de waardevermindering in rekening brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

6. Na het verwerken van jouw retourzending ontvang je direct een creditnota. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk teruggestort. 

 

* Omdat By Julie een eenmanszaak is, kan de verwerkingstijd langer zijn bij vakantiesluiting. In dat geval wordt dit duidelijk op de website vermeld.

 

 

© 2014 - 2022 By Julie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel