Klacht & garantie

Alle sieraden worden voor verzending grondig gecontroleerd op defecten. Check na ontvangst direct je producten op gebreken. Mocht dit ondanks de controle het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk na ontvangst contact op via info@ByJulie.nl. Een product dient ongebruikt en in nieuwstaat te verkeren, op het defect na.  

By Julie kiest haar materialen zorgvuldig uit, maar maakt haar sieraden niet van echt goud of zilver.  De producten van stainless steel of aluminium verkleuren niet. Messing en koper kunnen wat doffer worden, maar zijn na het oppoetsen met koperpoets weer als nieuw!

Kies je voor designer quality? Dit betekent dat er een goede plating op zit, maar die door water of veelvuldig gebruik zou kunnen slijten. Bij de ene persoon zal dit sneller gebeuren dan bij de ander, het heeft te maken met de PH-waarde van je huid. Om ervoor te zorgen dat je sieraden zo lang mogelijk mooi blijven, adviseert By Julie om de sieraden zo min mogelijk in contact te laten komen met water. Doe deze af voor je gaat slapen, zwemmen, douchen of parfum op doet. 

Mocht er onverhoopt een sieraad stuk gaan, mail even naar info@byjulie.nl. Stuur een foto mee en vermeld je ordernummer.. Of de verzendkosten voor rekening van de koper of voor rekening van By Julie komen, wordt bepaald per geval. We staan voor goede service en komen er dan ook altijd samen uit! Mocht er dus iets zijn, laat het ons weten! Het is natuurlijk wel belangrijk dat je blij bent en blijft met je aankopen! :-)

 

© 2014 - 2021 By Julie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel