Onderhoud van de sieraden

By Julie kiest haar materialen zorgvuldig uit, maar maakt haar sieraden niet van echt goud of zilver. Dit heeft als gevolg dat er een kans bestaat dat de producten kunnen verkleuren. Bij de ene persoon zal dit sneller gebeuren dan bij de ander, het heeft te maken met de PH-waarde van je huid. Om ervoor te zorgen dat je sieraden zo lang mogelijk mooi blijven, adviseert By Julie om de sieraden zo min mogelijk in contact te laten komen met water. Doe deze af voor je gaat slapen, zwemmen, douchen of parfum op doet. 

Leg je sieraden NIET in een sieradenbandje. 
 

DQ = designer quality. Dit is een kwalitatief goede coating, maar verkleuring op termijn is mogelijk. 
 

Stainless steel / RVS : de meeste sieraden maken wij van dit materiaal. Dit verkleurt niet! 
 

aluminium: de armbanden met naam (zilver) worden hiervan gemaakt. Verkleurt niet. 
 

messing: de armbanden met naam (goud) worden hiervan gemaakt. Messing kan na verloop van tijd wat doffer worden. Even oppoetsen met koperpoets en de armband is weer als nieuw. Let hierbij wel op de letters indien is gekozen voor een zwarte kleur. 
 

Koper: de armbanden met naam (roségoud) worden hiervan gemaakt. Koper kan na verloop van tijd wat doffer worden. Even oppoetsen met koperpoets en de armband is weer als nieuw. Let hierbij wel op de letters indien is gekozen voor een zwarte kleur. 
 

 

 

© 2014 - 2022 By Julie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel