By Julie at home party

Wil je een gezellige avond organiseren voor vriendinnen en jezelf? Dan is de By Julie at home party iets voor jou! Je kunt tussen leuke sieraden en accessoires snuffelen, deze passen en gelijk kopen! De collectie van By Julie is natuurlijk online te bekijken in onze webshop, maar tijdens een By Julie at home party kunnen jij en je gasten alles in real life bewonderen. 

Heb je Interesse ?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met By Julie door te mailen naar info@ByJulie.nl of via het contactformulier op de website. We kunnen vervolgens een datum en tijd afspreken. Het enige wat je hoeft te doen is minimaal 8 personen uitnodigen en zelf zorgen voor de hapjes en drankjes. We komen graag bij jou thuis in een straal van 15km rondom Papendrecht, Zuid-Holland. Daarbuiten wordt een vergoeding gerekend van 19 cent per kilometer. 

Tijdens de sieradenparty zal By Julie de sieraden feestelijk opstellen zodat er fijn rondgekeken kan worden. We kunnen combinaties bespreken en klanten kunnen deze passen. Op een Home party kan zowel contant als per pin worden betaald. 

De By Julie at home party is gratis en de gastvrouw ontvangt een leuk cadeautje van By Julie op de avond zelf!
Zien wij elkaar binnenkort bij jou thuis?


xoxo

 

   

     

© 2014 - 2019 By Julie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel